Защо денят започва така?  Скопие забранява на български евродепутат и политици

...
Защо денят започва така? 
Скопие забранява на български евродепутат и политици
Коментари Харесай

Подкрепяте ли свикване на референдум за президентска република?

Защо денят стартира по този начин? 

Скопие не разрешава на български евродепутат и политици да влизат в страната, оповестиха македонски медии. След съвещание на Съвета за сигурност президентът Стево Пендаровски разгласи, че ще направи такова предложение на държавното управление, само че не прецизира дали става дума за съпредседателя на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки и сътрудниците му. Освен това на 4 февруари в Скопие би трябвало да дойде проведена група за отбелязване на годишнината от раждането на Гоце Делчев. Тя ще има за цел нарушение на сигурността и дестабилизиране на страната и връзките с България, счита Пендаровски, представен от македонски медии. Затова ще бъдат подхванати всички нужни ограничения за сигурност от границата до саркофага на Гоце Делчев в църквата " Св. Димитър " в Скопие. 

Най-малко седем души са убити при два обособени случая със пукотевица в крайбрежния град Халф Мун Бей, покрай Сан Франциско, Калифорния. Заподозреният е арестуван и към този момент няма заплаха за популацията, оповестиха локалните управляващи. Задържаният е мъж от азиатски генезис. Не се са ясни претекстовете на причинителя. Двама възпитаници пък бяха убити при пукотевица в учебно заведение покрай централната част на столицата на американския щат Айова - град Де Мойн. Учител в образователното заведение е тежко ранен и му следва интервенция. Стрелбата е открита по време на час в границите на просветителната стратегия " Да стартираме още тук " за възпитаници в риск, учредена от рапъра Уил Холмс, прочут като Уил Кийпс. Трима обвинени са арестувани. Това става единствено денонощие откакто в неделя при пукотевица в Монтерей парк починаха 11 души. 

ПСЖ напомпа самочувствието си и сподели мускули против извънредно скромен противник. Парижани разгромиха в 16-ина финалите за Купата на Франция със 7:0 шестодивизионния полуаматьорски Пей дьо Касел, който влезе в ролята на боксова круша. Френският гранд, който загуби два от последните си три мача в шампионата, бе твърдо решен да се реваншира на почитателите си. Затова и нямаше никаква прошка, като на терена излязоха съвсем всички звезди, отпред с Неймар и Килиан Мбапе. Именно Мбапе бе с най-голяма роля за погрома, отбелязвайки пет попадения. Неймар и Солер пък прибавиха по един гол.

А какво ще кажете за това? 

България е в тежка конституционна рецесия. Парламентарната република към този момент е изчерпана, споделят от " ИТН ". С този претекст партията на Слави Трифонов внесе съобщение в Народното събрание за провеждането на референдум по отношение на свикването на Велико Народно заседание и смяна на държавното ни устройство от парламентарна република към президентска. От през днешния ден стартира събирането на подписи в поддръжка на концепцията.

Ето за какво ви питаме: 

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР